over ons

Gecertificeerd tuinontwerper: Astrid Das en Ingrid Das.  Wij zijn met Daslook tuinontwerp gestart in 2013

 

Onze passie voor tuinen heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot meer dan een hobby. We hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen. Na een studie gevolgd te hebben bij tuinarchitect Ing. Twan van Hagen zijn we gecertificeerd tuinontwerper.

Door nascholing te volgen blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op tuingebied en plantenkennis. We hebben oa  workshops gevolgd, plantenkennis en bloemen fotografie, bij Modeste Herwig in de Botanische tuin in Utrecht. 

 

De foto's op de website van planten en van onze tuinontwerpen zijn door onszelf gemaakt of door onze klant persoonlijk.

 

gecertificeerd tuinontwerper

Quote uit het getuigschrift van Astrid Das:

Astrid Das heeft veel aandacht voor detail. Ontwerptechnisch maar ook op creatieve vlak is Astrid sterk en vindingrijk. Opmerkelijk is de mooie presentatie van de ontwerpen i.c. het kleurgebruik en de gedetailleerde afwerking. De ontwerpen van Astrid zullen mensen hierdoor veel plezier geven, maar ook door de vernuftige oplossingen voor vaak lastige praktische problemen.

Ing. AHM van Hagen

 

Quote uit het getuigschrift van Ingrid Das:

Alle opdrachten zijn met precisie en veel aandacht uitgevoerd. De aandacht voor detail in de ontwerpen is opmerkelijk. Het gevoel voor vormen, voornamelijk rondingen, is in ruime mate aanwezig. Iets wat een groot voordeel is. Succes met je verdere carrière.

Ing. AHM van Hagen 

 

ONLINE TUINONTWERP AANVRAGEN